Zámbó Krisztián

A férfi vasárnap rejtélyes körülmények között munka közben vesztette életét. 49604 likes 26169 talking about this.


Zambo Krisztian X Norbee Ha Majd Nem Leszek Zambo Jimmy Feldolgozas

Először úgy tűnt Zámbó Krisztián kifejezetten jól viseli hogy több mint tízéves párkapcsolata zátonyra futott.

. Elkaptak a rendőrök ittas vezetéssel Csepelen közölte majd ugyanazzal a lendülettel folytatta. Zámbó Krisztiánt délután értük el némi gondolkodási idő után úgy döntött önmaga önt tiszta vizet a pohárba. Zámbó Krisztián elárulta hogy valóban szakítottak 11 év után három hete nincsenek már együtt és ez nem is fog már változni.

Ezen persze nincs mit csodálkozni hiszen jól felismerhető a profilján az az akarat hogy megmutassa. Zámbó Krisztián hivatalos oldala. Adásában ahol az Id Do Anything For Love című számot énekelte el.

19 hours agoZámbó Krisztián volt kedvesével történt szakítás óta foglalkoztatja a rajongókat hogy tényleg- vége-e a kapcsolatnak. Tizenegy év alatt többször is szakítottak de mindig visszataláltak egymáshoz és bár elmondásuk szerint most is jóban maradtak nincs esély arra hogy újra összejöjjenek. 1 day agoA mostanság a TV2-n látott Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska nemrég mondták ki hogy nem folytatják a kapcsolatukat felbontották az eljegyzésüket.

Zámbó Krisztián Meat Loaf bőrébe bújt a legutóbbi Sztárban Sztár. Most viszont elege lett az. Zámbó Krisztián szép lassan beleszokik a szingli élet kihívásaiba és alkalmazkodik az új kihívásokhoz.

Most mégis úgy látszik mintha őt küldte volna. 419k Followers 2376 Following 1760 Posts - See Instagram photos and videos from Zámbó Krisztián Jimmbo zambokrisztianofficial. Barátok invitáltak születésnapi buliba hívogattak végül igent mondtam.

Évekig csak költöttem a pénzt buliztam és a haverokkal lógtam. Az eredeti klipet vitték színpadra amelyben Meat Loafot szörnynek maszkírozták. Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi tizenegy év után döntöttek úgy hogy véget vetnek kapcsolatuknak.

Viszont sorra jönnek a friss közös fotók a volt párról ami persze nem feltétlenül jelent bármit is de ahhoz elég hogy a Krisztiánt követők fantáziáját megmozgassa. Zámbó Krisztián képtelen felfogni hogy barátja Zsolesz nincs többé. Zámbó Krisztián szakításával kapcsolatban most egy pszichológus is kifejtette véleményét Fotó.

Zámbó Krisztián most esett át a holtponton nehéz időszakon van túl. A fiatal énekes most kezébe vette az irányítást vagyis elvégzi a házimunkát önállóan bevásárol és megpróbál ehető ételt előállítani a saját konyhájában. A hírt maga az énekes árulta el a közösségi oldalán posztjában pedig többek között arról is beszámolt.

RTL Magyarország Sokan írták azt hogy remélik kibékülnek de erre a 42 éves sztár szerint nem kerül sor az együtt töltött 11 év alatt mindketten sokat változtak. Zámbó Jimmy legidősebb fia teljesen összetört. Ő volt az aki a menyasszonyával Zsuzskával ellentétben először megszólalt megerősítette a szakításuk hírét mi több határozottan kijelentette hogy már biztosan nem fognak kibékülni.

Krisztián erről szerdán a Mokka stúdiójában mesélt. Zámbó Krisztián Hivatalos Oldala. A produkció alatt egyébként táncosnőként segítette Zámbót a kedvese Takács Zsuzsika is.

A két férfi nagyon közel állt egymáshoz Krisztián azt tervezte hogyha gyermeke születik a barátját kéri fel keresztapának. Krisztián nem tudta megfogni a pénzt erről tanúskodik az is hogy csak harmincévesen költözött el otthonról és később Zsuzsival mindig albérletben laktak Csepelen Visegrádon és a Balatonon Zsuzsi szüleinél. Zámbó Krisztián és Zsuzsika 2020-ban az RTL Klub Nyerő Páros című műsorának negyedik évadában.

Zámbó Krisztián édesanyja is Amerikában van ahol drámai lett a helyzet a május 25-én történt tragédia következményeként. Zámbó Krisztián egykori menyasszonya korábban is szép számmal kapott bókokat követőitől de amiótabejelentették hogy külön utakon folytatják az életüketZsuzsi feltűnően sok lájkot és széptevő kommentet kap a képei alá.


Meghato Foto Csobot Adel Csaladjarol Nagyon Buszke Lehet A Fiatal Anyuka


Mc Hawer Feat Zambo Krisztian Egy Jo Asszony


Zambo Krisztian


Az X Faktor Miatt Ugrottak Egymasnak Zambo Jimmy Fiai


Zambo Krisztian Edesem Official Image Clip Clip Instagram Playlist


Tudod Az Igazsagot Hogy Mi Tortent Azon Az Ejszakan Zambo Jimmy Fia Osszetorten Mondta El


Zambo Krisztian Psd Meg Nem Veszithetek Official Hd Studio Video


Pin On Celeb


Herceg Feat Curtis Mi Amor Official Music Video


Zambo Krisztian Parja Smink Nelkul Ekkora A Kulonbseg Ha Zsuzsikan Egy Gramm Festek Sincs


Zambo Krisztian Gyere Gyere Gyorsan Music Is Life Singing Life


Nalunk Forgatott Az Edes Elet Zambo Krisztian Kiprobalta A Felnott Balett Orainkat Movie Posters Movies Poster


Zambo Krisztian Jimmbo On Instagram 1997 2020 Nocomment


Pin On Business Money Book


Pin By Zita Samu On Jimmy Jimmy Novelty Minden


Lark Player مشغل موسيقى Mp3 و يوتيوب مجاني Music Is Life Music Dido


Pin On Egyeb


Zambo Krisztian X Norbee Ugye Nem Bantad Meg Zambo Jimmy Feldolgozas


Zambo Krisztian Csillagod Ragyog

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel